Поръчайте вашата хранителна добавка против алкохолизъм АЛКОГАРД…

...и вижте резултатите дори след първата седмица.

СПРЕТЕ АЛКОХОЛИЗМА ЗАВИНАГИ!

Вашата поръчка е 100% сигурна!

ПОРЪЧАЙТЕ НА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800; 

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

www.лечениенаалкохолизма.com                      www.facebook.com/Лечение на алкохолизма

За София и големите градове ще получите продукта с куриер с наложен платеж, чрез куриерската фирма „Европът. Ще платите стойността на продукта + доставка, в момента на неговото получаване.

Цена на доставката за София                        –  5 лв. + 42 лв.= 47 лв.

Цена на доставката за големите градове      –  5 лв. + 42 лв.= 47 лв.

 • Поръчките направени до 16.00ч обикновено се изпращат към куриера още в същия ден и може да ги получите на следващия работен ден. Освен това ние ще изпратим продукта в дискретна опаковка, така че никой друг освен вас няма да знае какво сте поръчали.

 

За по-малките градове и селата ще получите продукта с чрез куриерската фирма „Европът в рамките на 3 работни дни. Ще платите стойността на продукта + доставка, в момента на неговото получаване.

Цена на доставката за по-малките градове и селата   –  5 лв. + 42 лв.= 47 лв.

 

За да поръчате, достатъчно е да посочите следните данни:

 1. Трите имена на получателя;
 2. Мобилен или стационарен телефон за обратна връзка;
 3. Подробен адрес, на който има човек непрекъснато в работно време (от 10:00ч. до 17:00ч.), или офис на куриерска фирма Европът до поискване. Необходими данни – квартал, улица, номер, вход, етаж, апартамент, пощенски код, др. подробности ако има.
 4. В случай, че няма да има човек на адреса през целия ден, моля уточнете часови интервал за доставяне на поръчката – от 10:00ч. до 13:00ч. или от 13:00ч. до 17:00ч.

Куриерите на „Европът“, задължително звънят на посочения телефон преди да дойдат на адреса. В случай, че не успеят да се свържат с вас, доставката ще бъде отложена за следващия ден.

 

Възползвайте се от СПЕЦИАЛНИТЕ ни цени и отстъпките при поръчка на повече от 1 брой от хранителна добавка АЛКОГАРД!

 • При поръчка на две опаковки от хранителната добавка против алкохолизъм АЛКОГАРД имате право на безплатна доставка, която е за наша сметка. Вие заплащате само 84 лв. и спестявате 10 лв. от доставка!
 • При поръчка на три или повече опаковки от хранителната добавка против алкохолизъм АЛКОГАРД цената е с 10 % отстъпка + безплатна доставка, т.е вие заплащате само 113,40 лв. (вместо 126 лв.) и спестявате 13 лв.+ 15 лв.= 28 лв.!
 • На опаковката има производител, начин на употреба, състав, дозировка и всички изискуеми от закона данни.
 • ГАРАНЦИЯ: Хранителната добавка против алкохолизъм АЛКОГАРД е създадена изцяло с натурални и доказани съставки. Разполагаме с множество клинични и клиентски резултати, европейски и световни сертификати за качество, произход и състав, затова не се съмнявайте, че правите правилният избор.

Хранителната добавка Кудзу корен разполага с:

 • NSF Certificate
 • FDA Registration Number  – FDA сертификат за свободна продажба
 • Certificates of Analysis – Сертификат за анализ
 • Certificate of Origin – Сертификат за произход
 • Удостоверение от РИОКОЗ

Пълната техническа документация се съхранява в офиса на фирмата!

 • Вие купувате определеното от специалистите като №1, най-доброто средство за лечение на алкохолизъм в света!

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИЗБИРАТЕ САМО СЕРТИФИЦИРАНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ?

GMP Сертификат

GMP – Good Manufacturing Practice. Този GMP сертификат могат да имат само продукти, които са под постоянен и строг контрол на всеки етап от производството. След като са изпълнени всички необходими условия, Световна Организация по Храните и Лекарствата (FDA) дава своята положителна оценка за продукти

Защо е важно притежаването на GMP сертификат?

GMP сертификата има значение, защото всеки човек, който иска да си купи лекарство или хранителна добавка, иска да бъде напълно сигурен, че продуктът е безопасен, цялата информация, дадена на кутията е вярна и, че той не е заразен. Информацията е предназначена да помогне, а не да навреди на клиентите.

Особено важно е притежанието на такъв сертификат, когато става въпрос хранителна добавка за здравето.

Крайното качество на продукта, е резултат от качеството на ресурсите, от които е направен. GMP ясно определя условията, които трябва да бъдат изпълнени от страна на производителя в тези области. Ако поне един от етапите на производството – съхраняване например, не е спазил правилата на GMP, производителят не отговаря на всички необходими условия и губи GMP сертификат и сертификат FDA. Само провеждането на производството в строго съответствие с условията на GMP разрешава на производителя да получи сертификат FDA.

Световна Организация по Храните и Лекарствата (FDA)

Световна Организация по Храните и Лекарствата (FDA) – е основната американска организация, занимаващи се с контрол на храни и лекарства. Тя се счита за най-строгата организация в света за контрол и оценка на хранителни продукти, хранителни добавки и лекарства. Затова продукт, който има това одобрение е уважаван по целия свят и е доказателство за качество и липса на отрицателно влияние върху здравето.

Какви условия трябва да бъдат изпълнени, за да се получите такова становище?

 • За да получи одобрение на FDA продуктът трябва да е произведен в съответствие с GMP стандартите.
 • Агенцията по храните и лекарствата внимателно тества продукта (наличието на сертификат за GMP) по отношение на: влиянието му върху човешкото тяло, което цели да се докаже дали продуктът е безопасен; неговото описание – на производителя, инструкции за употреба и дозировката на препарата.

Според FDA, хранителна добавка може да съдържа следните активни вещества: витамини, минерали, аминокиселини, билки и други растения, ензими и рибено масло. Допълнително се описва  под каква формата се предоставя продукта – на таблетки, хапчета, капсули, течност или др. Продуктът трябва да бъдат етикетирани като „хранителна добавка“ и той не трябва да бъде представян като заместител на обикновената храна.

КУДЗУ е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества балансираното хранене!

NSF Сертификат

От многобройните задължителни тестове и анализи на използваните в производството материали, включително и на внезапни проверки на завода производител, NSF е единствената организация за тестване, която може да извърши пълна оценка на всеки аспект от развитието на продукта, преди да получи сертифициране.

Най-важното е, че NSF сертификат не се дава само след еднократна проверка на производствения цикъл.  NSF сертификационните програми изискват редовни проверки на място на производствените мощности. В допълнение, сертифицирани продукти периодично се биват отново тествани според изискванията на най-актуалната версия на прилаганите стандарти. Ако по някаква причина даден продукт не отговаря на един или повече от критериите за сертифициране, се предприемат действия по коригиране или дори спиране на производството.

NSF Сертифицирането гарантира най-вече достоверност!

За да бъде сертифициран един продукт според NSF означава, че:

1. е направен преглед на продукта, най-често чрез вземане на проби от него;

2. се определя по време на прегледа дали продуктът съответства на съответните стандарти

3. се провеждат периодични одити, дали продуктът продължава да се съобразят със наложените стандарти.

След като NSF удостовери, че всички условия са изпълнени, дава право на производителя на продукта да използва NSF Сертификата върху опаковката на продукта или във връзка с неговата продажбата, употребата или разпространението.

ПОРЪЧАЙТЕ ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ АЛКОГАРД И СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ПРОБЛЕМА С АЛКОХОЛИЗМА ОЩЕ ДНЕС!

Ако харесвате нашия сайт, подкрепете ни като харесате страницата ни във FACEBOOK, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Хранителната добавка АЛКОГАРД е сертифицирана по всички международни и европейски стандарти. Регистрирана е в Областната дирекция по безопасност на храните, гр. София – Рег. Номер в БАБХ, РИОКОЗ София: 2779/29.10.15г.

29 коментара

Skip to comment form

 1. opitvam se da se svaza s vas no telefonat e zaet postoianno iskam da poracham 2 broia ot tazi bilka

 2. Желая да поръчам една опаковка от продукта. GSM: 087864625.
  гр. Криводол, общ. Криводол, обл. Враца, ул. „Г.С.Раковски“ № 31.

  1. Здравейте. Телефонът, който сте посочила е непълен! Обадете се на посочените телефони, за да можем да осъществим доставката!

 3. Искам да закупя 2 опаковки

 4. Поръчвам 2 опаковки. Моля доставете на адрес:
  9000 Варна
  ул: „Тролейна“ 12, фирма „ТРАНЖ“ АД
  тел. 0888 518797
  052/ 519115

 5. Желая да поръчам една опаковка.моля доставете на следния адрес: 3820 с.Раковица обл.Видин ул.Втора 8Виолета Иванова тел.0888737868

 6. Желая да поръчам 2/две опаковки АЛКОГАРД.Да бъдат доставени до офиса на куриерската фирма гр.Разград до поискване с наложен платеж.GSM 0898962035-Денка Неделчева

 7. Здравейте,
  Желая да поръчам 2 /две /опаковки Алкогар.
  Милка Калоянова Колева
  гр. Варна ул. Русе 51 ет. 1 ,ап. 2
  От 10.00- 12.30 и от 14.00 -17 часа всеки ден
  без събота и неделя.

 8. Желая да поръчам една опаковка. Стефка Кожухарова, София 1000, ул. П.Парчевич, 26, ет.5, ап.13, 0877050173

 9. може ли да посочите как се приема препаратът? Дали може да се излекува „тайно“ този, който приема повече от необходимото количество алкохол? Моля за подробности. Искам да поръчам. Телефоните дават заето, не става през сайта????

  1. Здравейте, възможно ли е да се дава тайно, докато пациента консумира алкохол?

 10. Здравейте! Искам да попитам дали може да изпратите до друга държава? Благодаря

  • Милена Ангелова Александрова on 22.08.2016 at 21:20
  • Отговори

  поръчвам една опаковка на адрес гр.Девня бул.Съединение бл.4 вх.б ет.4 ап.42 област Варна

 11. Здравейте, искам да поръчам две опаковки за адрес: гр. Дулово, п.к. 7650, ул. „Шуменско Шосе“ 2, ет. 6, ап. 17, за Елена Димитрова, тел. 0898439248.

 12. Zdraveite iskam da porucham 1 br.sofia ul. Grigor Nachecich 3

  • Валерия Александрова Калайджиева on 01.12.2016 at 14:50
  • Отговори

  Iskam edna opakovka

 13. 0895 45 93 94
  искам една опаковка
  гр.Варна ул.Уилям Фруд-1
  Институт по хидро и аеродинамика;eт 7

 14. Няма такова лекарство, което да лекува алкохолизма. Лечението е комплексно, участват психолози и психиатри, има си клиники за тази цел. Неи си хвърляйте парите на вятъра.

  Д-р Николова

 15. 0884211496 с.Гложене общ.Козлодуй област.Враца ул. Ленин82 вход.Вет2ап22
  Анелия Иванова Лазарова

  1. искам една опаковка
   0884211496 с.Гложене общ.Козлодуй област.Враца ул. Ленин82 вход.Вет2ап22
   Анелия Иванова Лазарова

  2. искам една опаковка

 16. искам една опаковка
  0884211496 с.Гложене общ.Козлодуй област.Враца ул. Ленин82 вход.Вет2ап22
  Анелия Иванова Лазарова

  • Павлина Димова Люцканова on 27.01.2017 at 19:32
  • Отговори

  Искам една опаковка Алкогард. 0895996711 гр-. Девня, кв. Повеляново, ул. Славянска 2 от10.00 до 13.00ч с наложен платеж

 17. Искам една опаковка Алкогард гр тетевен ул. Здравец 46

  1. 0888340578

   1. 0885177698

 18. Желая да закупя две опаковки от „Алкогард“.
  Адрес: 1233 София ж.к. „Банишора“, бл. 43, вх.Д., ет 2, ап 103
  тел .087 776 1309 Константин Иванов

 19. Желая да закупя 1 опаковка алкогард за гр.Враца ж.к. сениче вх.А ет2 ап.4 0894787728

 20. Желая да поръчам 1опаковка алкогард за гр. Врац ж.к. Сениче бл 65 вхА ет2 ап.4 0894787728

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!