Не сте сами в борбата с алкохола. АЛКОГАРД идва на помощ!

Нека да погледнем малко по-отблизо и да видим защо АЛКОГАРД е най-ефективния продукт!

АЛКОГАРД е продукт специално създаден за хора, които имат проблем с алкохола и злоупотребяват с консумацията на спитни напитки. Действието му е съобразено изцяло с проблемите на хората развили порока алкохолизъм. АЛКОГАРД помага да се развие една постепенна непоносимост към алкохолните напитки, тъй като съставките са специфично подбрани и съдържат биологично активни вещества със селективна активност.

АЛКОГАРД е хранителна добавка от ново поколение създадена от именития фитотерапевт Проф. Д-р Петър Манолов. Плод на сериозни проучвания и дългогодишен опит, АЛКОГАРД е решение в борбата със злоупотребата с алкохола. Подходящ е както за хора, които нямат сериозен проблем с пиенето, така и за такива, които с години не могат да се справят със своята слабост. Този продукт гарантира едно меко, постепенно, но и много трайно отказване от алкохола. Колкото по-дълго се приема, толкова по-сигурно е, че след време отказването алкохола ще бъде трайно и няма да има нужда от никакви медикаментозни корекции.

 

Благодарение на синергичното действие на съставките на АЛКОГАРД се постига резултат по няколко начина.


Първо се появява сравнително деликатно гадене
, което кара пиещият алкохол да изпитва отвращение към напитката. Това е необходима реакция, която има за цел да предизвика намаляване на приема на спиртни напитки, като с течение на времето този прием става все по-ограничен и по-ограничен. Всяко надигане на чашата предизвиква спомен за гаденето и по този начин се развива условен рефлекс на неприязън.
Друг важен аспект от действието на АЛКОГАРД е неговото успокояващо действие. Доказано е, че стресът е една от основните причини, които карат човек да посегне към алкохола. Освен това, повечето хора, които злоупотребяват с пиенето, са раздразнителни, като често за това състояние не е необходим кой знае колко сериозен повод. АЛКОГАРД съдържа билки с изключително комбинирано действие действие, едно от които е предизвикването на приятно и необходимо спокойствие. Приемащите АЛКОГАРД ще имат по-спокойни реакции, няма да изпадат в агресивни състояния и ще спят много по-добре. Те няма да повишават тон, ще започнат да изслушват събеседника си и ще са по-толерантни и разбрани.
И не на последно място хората, които започнат да приемат хранителната добавка за отказване на алкохола АЛКОГАРД ще придобият един сигурен контрол не само върху онова, което пият, но и върху последиците от всяко едно тяхно действие. Основният ефект от приема на АЛКОГАРД е чрез постепенното намаляване на количеството изпит алкохол да се постигне едно трайно отказване от спиртните напитки. Изследванията, които са направени в тази насока категорично доказват, че АЛКОГАРД е средство чрез което може да бъде постигнат пълен контрол върху злоупотребата с алкохола чрез предизвикване на отвращение към алкохола, спокойствие и концентрация, гарантиращи отсъствието на рецидив.

Умело подбраните съставки в АЛКОГАРД действат неутрализиращо на токсичните ефекти от алкохола и по този начин предпазват организма на злоупотребяващия от пагубните последици на спиртните напитки.

 

Хранителна добавка против алкохолизъм АЛКОГАРД:

  • Подобрява кръвообращението, неговите съставки взаимодействат с ензима алкохол-дехидрогенеза, който разгражда алкохола в черния дроб и възпрепятства настъпването на опиянение.
  • Отказва от системната употреба на алкохола, както и възстановява организма от вредните му последствия;
  • Създава симптоми на отвращение към алкохола при ситемна употреба.
  • Редуцира на неприятните симптоми на махмурлука.
  • Подпомага за намаляване на алкохолната зависимост и абстинентните прояви! 
  • Стимулира функциите на черния дроб и сърдечно-съдовата система!

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Подпомага отказването от алкохола, тютюнопушенето и възстановяването на организма от вредните им последствия. Спира абстинентните прояви и оказва стимулиращо влияние на върху функциите на черния дроб, сърдечно-съдовата система и стимулира кръвообращението.

Корен от пълзяща лоза – Пуерария отдавна се използва в китайската билкова медицина, за намаляване на желанието за алкохол и е една от най-ранно документирани билки, използвани в традиционната китайска медицина (TCM), датираща преди повече от 2500 години  в древните текстове на билкарите и народните лечители (Shen Nong). Съвременните изследвания показват, че Кудзу корен има мощни антиоксидантни свойства, дори е по-мощен от витамин Е. Тези свойства го правят отлична билка за поддържане на сърдечно-съдовата система, подпомага функциите на черния дроб.

Основни показания на билката: 

  • оказва благотворно въздействие при остра и системна злоупотреба с алкохол и цигари;
  • редуцира неприятните симптоми на махмурлук и подпомага профилактиката на хроничния алкохолизъм и тютюнопушене;
  • има мощно потискащо въздействие по отношение на влечението към алкохола и тютюнопушенето;
  • забавя развитието на физическата зависимост от алкохол и никотин;
  • снижава алкохолната интоксикация и отстранява съпровождащата депресия;
  • има адаптогенно и антиоксидантно действие, оказва благоприятен ефект върху функцията на черния дроб).

И това не е всичко! Вижте още…
Показания ликвидиращи основните последици от алкохолизма: 

  • Ако АЛКОГАРД се приема преди обилна консумация на алкохолни напитки, изразения дискомфорт от гадене, болки в главата, виене на свят и обща неразположеност не са отчетливи.
  • Има комплексни положителни въздействия върху сърдечно-съдовата система като стимулира сърдечната дейност, подобрява функциите на сърдечния мускул, спомага за поддържане на нормални стойности на кръвното налягане, изчиства стените на кръвоносните съдове, подпомага срещу развитието на атеросклероза и особено нейните сърдечни проявления.
  • стимулира мозъчното кръвообращение и оросяването с кислород;
  • спомага поддържането на нормалните стойности на глюкозата в кръвта, като повишава поносимостта към въглеводорода;
  • подобрява синтеза на инсулин;
  • подобрява качеството на съня.

 

Нека да видим някои клиентски резултати. Ние получаваме всяка седмица нови и нови истории:

АЛКОГАРД СПАСИ СОЦИАЛНИЯ НИ ЖИВОТ!

Петя Костадинова, Бургас

„Не мога да ви опиша колко се промени живота ми след като съпругът ми започна да пие билката АЛКОГАРД. Преди прекаляваше системно с алкохола. Не смеех да приема поканите от наши приятели за гости, защото като се напие става много буен, раздразнителен и нервен и приятното преживяване се превръщаше в кошмар. Сега вече цял месец пие китайската билка и се чувства много по-добре, по-спокоен е, не пие тези огромни количества и дори вече се събираме с наши приятели, без да се страхувам как ще завърши вечерта.“

СБОГУВАХ СЕ С АЛКОХОЛИЗМА!

Младен Попов, Пловдив

На 40 години съм, трудно ми е да ви опиша докъде се бях докарал с тази зависимост към алкохола. Не знам дори кога прескочих границата от нормалната употреба на алкохол, до системната злоупотреба – събуждах се с нужда да пия и заспивах едва, когато вече съм сериозно пиян. Изгониха ме от работа и стигнах до момента, когато и жена ми заплаши, че ще ме напусне ако не реша този страшен проблем. Тогава разбрах за билката АЛКОГАРД и вече два месеца я пия. Усещам, че имам значителен напредък, драстично намалих количеството на алкохола, събуждам се спокоен и отпочинал. Жена ми се успокои и сега съм се заел да си намеря нова работа. АЛКОГАРД ме върна към живота.“

Други показания: 

  • Употребата на АЛКОГАРД повлиява ползотворно мозъчното кръвообращение при пациенти с тежка атеросклероза и подпомага дейността на опорно – двигателния апарат.
  • подпомага метаболитните процеси в костната тъкан и възпрепятства развитието на остеопорозата.
  • въздейства при диабет от 1 и 2 тип;
  • подпомага при аденом на простатата.

Искате ли още резултати на наши клиенти? Може да прочете ето тук.

 

ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ…

Приятните усещания от алкохола са крайно измамно чувство!

Даже напротив, от алкохола се умира!

Най-разпространено е мнението, че хората употребяват алкохол, защото състоянието на опиянение им е приятно. Това съвсем не е така, защото за различните хора опиянението е приятно по различни причини. „Приятните“ усещания, съпътстващи пиянството, почти не са свързани с въздействието на алкохола. Тяхната причина се крие в психологията на човека! Един пример, доказващ този факт… Ако на човек, който не познава действието на алкохола, по някакъв начин в организма му се „внесе“ спирт, се наблюдава лека неприятна превъзбуда, която бързо преминава в сън!
Защо при употребата на спиртни напитки се появяват приятни усещания и преживявания? Работата е в това, че в състояние на опиянение всеки човек илюзорно удовлетворява една или друга своя потребност. Обикновено хората пият, защото се развеселяват, общуват по-лесно в компания, поотпускат се, стават по-смели в постъпките си, спада нервно-психичното им напрежение и др.
Приятните усещания, съпътстващи употребата на спиртни напитки, възникват, защото всеки получава това, което желае – който иска, се весели, става по-храбър, чувства се по-силен. Една обаче е истината – всичко това е крайно измамно чувство!
Защо алкохолът има такова въздействие върху хората, е много сложен въпрос. За него няма еднозначен отговор. Подобни ефекти варират заради крайно особената психологична природа на всеки отделен индивид и се основават на това, че всеки човек е силно внушаемо същество.

Именно затова на въпрос често ли пиеш сам повечето алкохолици отговарят отрицателно – в самотата си те се смятат за трезви! За закоравелия алкохолик е важно не толкова действието на спиртната напитка, колкото неговото собствено общуване в пиянската компания.
Затова по време на лечението на дневен ред е не толкова желанието на самия болен да спре пиенето, колкото подкрепата, която са длъжни да му дадат неговите най-близки хора. В никакъв случай задачата не е да се направи от алкохолика трезвеник! Важното е за удовлетворение на неговите социални потребности да не търси компания, за да си пийне.

 

И точно тук на помощ идва билката КУДЗУ корен, която намалява влечението и необходимостта от алкохол.

СЛЕД КАТО ВЕДНЪЖ СТЕ ПРОБВАЛИ ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ АЛКОГАРД, НЯМА ДА ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПРОБВАТЕ НИЩО ДРУГО, ЗА ДА ПРЕБОРИТЕ ТАЗИ ЗАВИСИМОСТ!

Ако харесвате нашия сайт, подкрепете ни като харесате страницата ни във FACEBOOK, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Хранителната добавка АЛКОГАРД е сертифицирана по всички международни и европейски стандарти. Регистрирана е в Областната дирекция по безопасност на храните, гр. София – Рег. Номер в БАБХ, РИОКОЗ София: 2779/29.10.15г.

3 коментара

  1. Sestra mi e na 27 ima dete na 10 ne moga da se spravq s neq pie ot pone 6 godini agresivna e izliza ne se prebira s dni prebivat q po diskoteki .ne moga da spq ot pretisnenie neznam kakvo da pravq ve4e ne znam na kakvo da vqrvam iskam tq da se opravi zarafi deteto I .o4aqna sam

  2. Какъв е приема на кудзу корен.На опаковката която получих по куриер
    пише по 2 капсули – 3пъти дневно.В статиите които са публикувани в нета
    припоръчителното количество е по 2 капсули дневно.Колко капсули трябва да се пият дневно – 6 бр.или 2бр.?Благодаря за отговора.

  3. Може ли да се приема я кафе,храна или нещо такова. Всмисъл без да се разбере от пиещия, че пие лекарство??

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!