Нашите резултати са от РЕАЛНИ клиенти, които са спрели алкохола и цигарите хранителната добавка против алкохолизъм КУДЗУ корен.

Вие също можете да го направите!

Може да изберете доказана традиционната китайска медицина, с уникална билка, клинично изследвана и доказана, без никакви странични ефекти и хиляди щастливи и доволни клиенти. Изборът е ваш!

Всяка седмица получаваме нови и нови резултати от доволни клиенти. Някои от тях са намалили алкохола, други са прекалявали с цигарите и са успели да ги спрат, трети са се преборили със зависимостта си към алкохола. Тъй като продуктът е американски и е нов за България, очакваме скоро и първите престрашили се Българи, които да споделят с останалите своите резултати.

ИЗЛЕКУВАХ БРАТ СИ С КУДЗУ КОРЕН 

Митко Асенов, Казанлък

Здравейте. Казвам се Митко и съм на 32 години. Брат ми Александър е на 26 и за известен период от време имаше страшни проблеми с алкохола. Постоянно се напиваше и създаваше главоболия вкъщи. Един ден ми писна и седнах пред компютъра, за да потърся решение на проблема. Тогава попаднах на този продукт Кудзу корен и реших да го пробвам. Признавам си, давах тайно на Сашко от добавката, но го направих за негово добро. След 4 изпити опаковки той вече се чувства по-добре и пие по-малко.

Надявам се, че в бъдещ план окончателно ще спре алкохола! Вярвам, че това е възможно с Кудзу корен.
ИЗЛЕКУВАХ МЪЖА СИ ОТ АЛКОХОЛИЗЪМ С КУДЗУ!

Ваня Манолова, София

„Години наред се боря с алкохолизма на мъжа ми. В последно време вече се случваше редовно да се събуди и още преди да е станал да търси пиене. Положението беше нетърпимо, когато прочетох за тази чудодейна билка Кудзу корен. Започнах да му давам да пие хранителната добавка и само за месец нещата се промениха към по-добро. Сега определено мога да кажа, че Кудзу корен е най-ефикасно и изпитано средство за лечение на алкохолизъм.“

КУДЗУ СПИРА МАХМУРЛУКА!

Иван Малинов, Варна

„Билката Кудзу се нарича още „пуерария“ – лечебна лиана и е от семейство бобови.  Използвам я като антиоксидант и аз съм много доволен от нея, защото освен, че премахва махмурлука ми се оказа, че има още много ползи за здравето.”

ВЕЧЕ НЕ ПРЕКАЛЯВАМ С АЛКОХОЛА!

Владимир Стоилов, Плевен

„И аз, като доста други хора, обичам да сядам вечер на ракийка със салата, а понякога прекалявам. Най-мъчителното идва на другата сутрин. Главоболието е нетърпимо! Всичко се промени, когато започнах да използвам хранителната добавка Кудзу корен. Сега не само, че забравих какво е да те боли глава от махмурлук, но и не мога да пия много и вече не прекалявам.“

НЕ БОЛИ ГЛАВА, ДОРИ КОГАТО ПРЕКАЛИШ С АЛКОХОЛА!

Иван Дамянов, София

„Много съм доволен, че вече има билка, от която не ме боли глава дори когато се случи да прекалявам с консумацията на алкохол. Преди време не смеех да пия домашна ракия и евтина водка и уиски, защото на другия ден не можех място да си намеря от главоболие, а коремът ме свиваше по цяла седмица. Сега от както пия профилактично хранителната добавка Кудзу корен, вече не се напивам до безпаметност.“

Искате ли и ВИЕ да имате същия СТРАХОТЕН резултат?

Всички поръчки за големите градове направени на нашите телефони до 16.00ч. се изпращат към куриера още в същия ден – Поръчайте Сега!

НАЙ-НАКРАЯ СЕ ОТЪРВАХ ОТ МАХМУРЛУКА С КУДЗУ!

Стоил Стоименов, Варна

„Цял живот съм мечтал да пия ракия, от която не боли глава. Обичам да се заседявам на чашка с приятели, но на другия ден имам такива болки, че ми иде никога повече да не погледна алкохол. Разбира се, това трае много кратко, а на следващия път резултатът се повтаря: главоболие, гадене, целият свят ми опротивява и най-вече ракията. Но нещата се промениха, благодарение на хранителната добавка Кудзу корен. Сега вече не се напивам, а на сутринта главата не ме боли! За мен това е сбъдната мечта, защото най-накрая се отървах от махмурлука, благодарение на китайската билка Кудзу корен.“

ТЕЖКИТЕ СУТРИНИ ОСТАНАХА В ИСТОРИЯТА С КУДЗУ!

Димитър Венков, Варна

„Не съм алкохолик, но и аз, като повечето българи, понякога се забравям. После не мога да ви опиша за какво главоболие става въпрос и как не мога да си стоя на краката, толкова зле се чувствам. Но откакто пия хранителната добавка Кудзу корен, тежките сутрини останаха в историята и направо забравих какво е да си махмурлия. Хем по-бавно се напивам от билката, хем пък на сутринта все едно че нищо не е било. Нито глава ме боли, нито стомах, все едно че алкохол не съм близвал.“

НЯМАМ МАХМУРЛУК, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КУДЗУ!

Георги Танчев, София

„Няма да крия, и на мен честичко ми се случва да изпия повечко алкохол, отколкото трябва, и на другата сутрин да ме боли главата. Казвам ви, от тази болка по-лоша няма! В такива моменти намразвам и ракията, и водката, и уискито. Чаша да не видя! Но много скоро всичко отминава, започвам отново да се черпя и резултатите се повтарят. Всичко това вече е само спомен, откакто пия хранителната добавка Кудзу корен. Нямам махмурлук и намалих драстично количеството на алкохола, който изпивам. Благославям човека, който е открил тази билка!“

Публикуваните резултати са на наши реални клиенти и са примерни, но не са гарантирани. Отказването от алкохолизма и тютюнопушенето е изключително субективен процес, като резултатите варират при отделните индивиди, тъй като зависят от множество фактори като възраст, семейство и наследственост, начин на живот, стрес, здравословни и хормонални проблеми, социална среда, професия, влияние на обкръжението и много, много други.

Вижте най-новите мнения на доволните ни клиенти:

КУДЗУ Е ОТЛИЧЕН ПРОДУКТ
Вяра Николова, Пловдив
Скептична съм като всеки българин, свикнал да го лъжат с гръмки обещания за мигновен ефект, но проблемът на мъжа ми с алкохола вече беше толкова голям, че се наложи да търся спешно решение. За хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен прочетох във вестника и се обадих на телефона, който беше посочен. Момичетата бяха много любезни и дискретни, обясниха ми всичко, което ме тревожеше. Давах добавката Кудзу корен на мъжа ми един месец и сама се изненадах, че тя реално постига резултати и реално намалява количеството на изпития алкохол. Сега ще поръчвам нови две опаковки от Кудзу корен едновременно, защото хем ще спестя някой лев от безплатната доставка, хем ще си гарантирам спокойствие от алкохолизма на мъжа ми в следващите два месеца.

КУДЗУ МЕ СПАСИ ОТ АЛКОХОЛИЗМА
Петър Костадинов, Благоевград
Здравейте приятели, на 50 години съм и имах сериозен проблем с алкохолизма. Реших да споделя мнението и опита си, за да мога да помогна и на други хора, които прекаляват с алкохола и се чудят как да сложат край на алкохолизма. И аз като всички други алкохолици, първоначално не си признавах докъде съм се докарал със тази моя системна злоупотреба с алкохола, но дойде ден, в който буквално трябваше да избирам алкохола или живота. Тогава прочетох във вестника за хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен, поръчах я и започнах курс на лечение на алкохолизма за 3 месеца. Цяло чудо е, но действително още в началото значително намалих количеството на изпития алкохол, след време започнах да усещам, че вече нямам нужда да пия още от сутринта, а след третия месец определено мога да кажа, че вече мога да се владея.

СПРЯХ АЛКОХОЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КУДЗУ
Валентин Миладинов, София
Българите сме известни с влечението си към алкохола и шумните събирания. Почти всички мои приятели пият системно алкохол, а доста от тях направо прекаляват. За жалост и аз спадах доскоро към вторите, но след едно приятелско събиране, която завърши с побой и нощ прекарана в изтрезвителното, реших, че е време да променя нещата, а и жена ми заплаши, че ще ме остави, което не можех да си представя, че ще се случи, заради единия алкохол. Моя близка, която работи в болница ми спомена за новата хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен и веднага започнах да я пия. Оказа се, че този Кудзу корен наистина помага, след третата опаковка вече почти не пия алкохол, а ако се събираме с приятели, съм много по-умерен и спокоен. Гарантирано мога да кажа, че благодарение на Кудзу корен спрях алкохола.

ПРИКЛЮЧИХ С АЛКОХОЛА И ЦИГАРИТЕ ЕДИНСТВЕНО С КУДЗУ
Костадин Асенов, София
Боря се с проблема с алкохолизма от години. Разбрах, че освен силна воля ми трябва и нещо като помощно средство, което да ми дава сили да се справя с физическата страна на отказването на алкохола и цигарите. За хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен прочетох във интернет (www.lekuva.net) и сам се убедих, че Кудзу корен премахва неприятните симптоми на махмурлук и помага за спиране на хроничния алкохолизъм и тютюнопушенето. Кудзу корен има много мощно потискащо въздействие по отношение на влечението към алкохола и тютюнопушенето и значително забавя развитието на физическата зависимост от алкохол и никотин. Само за 3 месеца Кудзу корен ми помогна да приключа с алкохола и цигарите завинаги и най-накрая да сложа край на тези вредни навици.

КУДЗУ Е НАЙ-ДОБРОТО СРЕДСТВО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АЛКОХОЛИЗМА
Иван Петров, Пловдив
Ако страдате от алкохолизъм и искате да спрете алкохола ви е необходима хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен. Аз се доверих на китайската медицина и не сбърках. Осъзнах, че ако Кудзу корен се приема преди или след обилна консумация на алкохолни напитки, изразения дискомфорт от гадене, болки в главата, виене на свят и обща неразположеност изчезват. Но не е само това ако пиете Кудзу корен поне няколко месеца, билката има и още положителни въздействия върху сърдечно-съдовата система като стимулира сърдечната дейност, подобрява функциите на сърдечния мускул, спомага за поддържане на нормални стойности на кръвното налягане, изчиства стените на кръвоносните съдове, подпомага срещу развитието на атеросклероза и особено нейните сърдечни проявления. За себе си вече знам, че излекувах алкохолизма си единствено чрез Кудзу корен, от вас зависи дали ще изберете здравето или алкохола.

ПОРЪЧАЙТЕ ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ КУДЗУ КОРЕН И СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ПРОБЛЕМА С АЛКОХОЛИЗМА ОЩЕ ДНЕС!

Ако харесвате нашия сайт, подкрепете ни като харесате страницата ни във FACEBOOK, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Хранителната добавка Кудзу корен е сертифицирана по всички международни и европейски стандарти и е регистрирана в Областната дирекция по безопасност на храните, гр. София – Рег. Номер в БАБХ, РИОКОЗ София: 4905/30.11.11г.

7 коментара

Skip to comment form

 1. pomaga li za spirane na alkohola ?

 2. molqqq vi , spe6no mi trqbva otgovor

 3. kajete pomaga li i moje li da se dava bez znanieto na 4oveka koito 6te se lekyva ???

 4. kolko struva neobxodumoto koli4esvo

  1. Здравейте,
   една опаковка струва 31.00лв. и стига за 1 месец – съдържа 60 капсули, пият се по две на ден. За добър ефект американските производители препоръчват да се пие минимум 3 месеца.

 5. Защо е толкова скъпо?.В някои сайтове е 14 лв

 6. Пълна измама. Алкохолизма не се лекува с хапчета.
  А. Николов

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!