Сложете КРАЙ на проблема с алкохола!

Това вече е лесно, благодарение на КЛИНИЧНО ИЗПИТАНАТА съставка корен от кудзу, която ликвидира изцяло острата и системна злоупотреба с алкохола и цигарите.

 

Алкогард е нов продукт на българския пазар!  Разработен въз основа на редица научни статии и разработки от изтъкнатия проф. д-р Петър Манолов, включва като основна съставка кудзу корен!

 

Има редица забележителни клинични изследвания, проведени със билката кудзу. Малка извадка от тях ще намерите по-долу…

Също така може да прочетете секцията от нашия сайт с резултати и мнения, за да видите какво казват други като вас, които вече пробваха хранителната добавка против алкохолизъм КУДЗУ. Надяваме се скоро, да добавим и вашия успешен резултат към нашата колекция от щастливи клиенти.

Успехът на всеки продукт се крие в неговите съставки. Ние се гордеем, че можем да използваме само натурални и доказани съставки, които в комбинация с нашия иновативен подход са гаранция за най-ефективния продукт на пазара в борбата с алкохолизма.

КЛИНИЧНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ:

Корен от КУДЗУ намалява сериозно приема на алкохол.

Др. Скот Лукас: Хора, които консумират екстракт от кудзу имат намалено желание за консумация на алкохол.

 

Др. Скот ЛукасСкот Лукас получава докторската си степен по фармакология и токсикология през 1979г. Oт Университета Мериленд. В Университета Джон Хопкинс прави след-докторска специализация и после се присъединява към NIDA Addiction Research Center в продължениена 18 месеца преди да се премести в Маклийн през 1984г. Вече професор през 2003г. Др Лукас управлява McLean Imaging Center , Поведенческата психо фармакологична изследователска лаборатория и НИДА Т32 След-докторска програма за обучение. Той председатеслства НИДА-К учебен раздел в продължение на 10 години, бил е президент на Колежа по Проблемите на Наркотичната Зависимост и е спечелил множество награди за наставничество.

Научните интереси на д-р Лукас са невробиологичните основи на наркотичната и алкохолна зависимост, включително фармакокинетика, злоупотреба с различни видове наркотици, сексуални различия, допълваща и алтернативна медицина, и развитие на медикаменти. Той използва актиграфия и различни изобразителни технологи и за измерване на промени в мозъчната функция, които отразяват съзнание, сън, производителност, настроения и награда след прилагане на лекарството или свързани с наркотиците знаци при юноши и възрастни.

Проучванията проведени при хора и животни от водещи научни списания категорично доказват, че билката кудзу корен (Pueraria lobata, Radix puerariae) намалява консумацията на алкохол. Кудзу корен се дава на хора със сериозни проблеми със алкохола, тежки пиячи, които са зависими и които желаят да намалят драстично консумация на алкохол.

Др. Скот Лукас е водещият изследовател в проучването, публикувано в майското издание на „Алкохолизъм“ – Клинични и експериментални изследвания. Там се прави експеримент с група от 20 и няколко годишни младежи редовно употребяващи алкохол, които са поставени в изкуствено създадени домашни условия в болницата. Направени са малки апартаменти с удобни фотьойли , кабелна телевизия и всичко необходимо за да се почувстват хората като у дома си. В хладилниците са поставени от любимите марки бира на участващите в проучването, както и други видове напитки.

Хората са пуснати в тези апартаменти за по час и половина, като всеки е можел да пие каквото и по колкото поиска. Направен е двойно-сляп експеримент, при който и двете страни не са наясно кога точно се дава лекарственото средство. В продължение на една седмица е давано едновременно Кудзу и плацебо на групата, като те не са знаели, кога е било Кудзу и кога плацебо.

След края на тази експериментална седмица е проведен опит в лабораторията с помоща на специализирана маса за измерване. Благодарение на вградената скала се определяло точно колко отпиват с всяка глътка от халбите с бира.

Резултатите от изследването показват, че консумираният алкохол повреме на третирането с Кудзу е било намалено приблизително на половина. Доказателствата за това са наистина силни, защото групата от хора третирани с плацебо показват завишени количества на алкохол в лабораторията. Тази констатация дава истинска увереност, че Кудзу корен определено има ефект.

Анализа на експеримента показва начина по който подбраната група пие бирата дава до някаква степен представа, какво точно се случва. Изводите до които достигат лекарите са, че кудзу помага на мозъка да задоволи нуждата си от алкохол т.е. още с първото прието количество алкохол мозъка достига точка на насищане и няма нужда да поема повече.

На практика кудзу може да бъде много полезен при хора, които не пият всяки ден, но когато го правят употребяват значителни количества – 5, 6 и повече чаши бира, вино или друг алкохол.

Кудзу помага на хората да намалят пиенето, но това е едната страна на битката с алкохолизма. Другият момент е зависимият от алкохол да стои настрана от чашката. В моменти на слабост, когато се стигне до посягане към алкохол на помощ идва кудзу, благодарение на който още с първата чаша се достига до насищане. Това е начина по койтодейства билката и се предотвратва напълно възвръщане на старите алкохолни навици.

Алкогард е уникален и пръв по рода си продукт подпомагащ лечението на алкохолно зависимите! Търсен, дълго време проучван, направен въз основа на много научни трудове и разработки от дългогодишният преподавател в медицинския университет проф. Д-р Петър Манолов!Произведен в България и направен специално за проблемите на българите с алкохола!Невероятната и ефективно действаща комбинация от кудзу, ехинацея, овес, салеп, червена боровина и витамин В6 препятства настъпването на опиянение, засилва чувството на отвръщение, предотвратява тежките проявления след препиване (гадене , повръщане, главоболие, общ дискомфорт) и намаля значително количеството на приемания алкохол.

 

Лукас (Lukas SE) и колегите му публикуват проучване на използването на КУДЗУ корен при хора през 2005 г.. Това е двойно сляпо, плацебо контролирано, рандомизирано проучване*, при което лицата сами се контролират. В първия етап на проучването половината от участниците са получили плацебо-доза, а другата половина доза с корен от КУДЗУ. Във втория етап на проучването групите са обърнати – тези, които са получили КУДЗУ получават плацебо, а тези, които са получили плацебо взимат КУДЗУ. Това позволява на изследователите да видят детайлно какво се случва с всеки един от участниците във различните етапи.

Резултатът е, че лицата, употребявали КУДЗУ пият значително по-малко от тези, приемащи плацебо. Лицата, приемащи КУДЗУ пиели средно по 532 мл бира, а индивиди, приемащи плацебо, пиели средно на 906 мл бира. Това е статистически значима разлика с P = 0,031.

Проучванията са показали още, че КУДЗУ корен също води до значително намаляване на консумацията на алкохол при плъхове. Активните съставки в КУДЗУ корен, които водят до намаляване на пиенето се наричат ​гликозиди и изофлавони. Проучванията при плъховете показват, че причината субектите да консумират по-малко алкохол е, че изофлавони, съдържащисе в КУДЗУ корен позволяват да се натрупа ацеталдехид и това прави по-малко желанието за алкохол значително по-малко. Нещо повече лицата, които са употребявали КУДЗУ корен забавят скоростта и интензитета на пиене и консумират по-малко алкохол за времето и количеството, което биха изпили без КУДЗУ. Допълнителен положителен ефект се оказва факта, че нито един от участниците, които са използвали КУДЗУ, не се оплаква и не чувствате физическа болка, която традиционно съпровожда болните от алкохолизъм като – гадене, болки в главата, виене на свят и общ дискомфорт.

 

Тъй като съставката кудзу корен намалява количеството на консумирания алкохол, той може да бъде ефективен и за предотвратяване на махмурлук.

 

 

 

* Двойно сляпо, плацебо контролирано, рандомизирано проучване = проучване, при което се избират две групи индивиди на случаен принцип, като на едната група се дава изследваният продукт, а на другата – плацебо /продукт без никакъв терапевтичен ефект/, като нито едната от групите не знае дали ползва плацебо или истинският продукт.

 

Източник:

  1. Lukas SE, (2005). An extract of the Chinese herbal root kudzu reduces alcohol drinking by heavy drinkers in a naturalistic setting. Alcohol Clin Exp Res.
  2. McGregor NR. (2007). Pueraria lobata (Kudzu root) hangover remedies and acetaldehyde-associated neoplasm risk. Alcohol.

 

Най-важното, което трябва да разберете е, че нашата хранителна добавка против алкохолизъм и тютюнопушене КУДЗУ корен работи и ще ви помогне да подобрите качеството си на живот, да запазите близките си и работата си, като се отървете от този самоунищожаващ недостатък – алкохолната зависимост! Поръчайте вашата опаковка от билката КУДЗУ корен сега!

  1. Lowe ED, Gao GY, Johnson LN, Keung WM. (2008). Структура на дайдзин, естествено срещащи се активна съставка отговорна за анти-алкохолната пристрастеност, в комплекс с човешки митохондриална алдехид дехидрогеназа. J Med Chem. Aug 14;51(15):4482-7.
  2. Benlhabib E, Baker JI, Keyler DE, Singh AK. (2004). Ефектът на пречистен puerarin при доброволно приемане на алкохол и премахване на алкохолните симптоми при плъхове P получили свободен достъп до вода и алкохол. J Med Food. Summer;7(2):180-6.
  3. Benlhabib E, Baker JI, Keyler DE, Singh AK (2004). Екстрактът от Кудзу корен потиска доброволно приема на алкохол и симптоми за отказване от алкохола на плъхове P, които получават свободен достъп до вода и алкохол. J Med Food. Summer;7(2):168-79.
  4. Lin RC, Guthrie S, Xie CY, Mai K, Lee DY, Lumeng L, Li TK. (1996). Изофлавонни съединения, извлечени от Pueraria lobata потискат влечението към алкохол при лабораторни плъхове с алкохолизъм. Alcohol Clin Exp Res. Jun;20(4):659-63.
  5. Lin RC, Li TK. (1998). Влияние на изофлавоните върху фармакокинетиката на алкохола и върху поведението на плъховете приемащи алкохол.Am J Clin Nutr. Dec;68(6 Suppl):1512S-1515S.
  6. Singh AK, Jiang Y, Benlhabib E, Gupta S. (2007). Билкови смеси, състоящ се от puerarin и polyenylphosphatidylcholine или куркумин, осигуряващи цялостна защита срещу употребата на алкохол, свързани с нарушения при плъхове P, получаващи свободен избор на водата и 15% етанол в чиста вода.J Med Food. Sep;10(3):526-42.

 

Има изключително много клинични изследвания относно мощното потискащо въздействие на билката КУДЗУ по отношение на влечението към алкохола и тютюнопушенето. Едно от основните й качества е това, че съдейства за  отстраняване на съпровождащата депресия, нервни изблици, агресия и др. абстинентни прояви. Изключително трудно е да спреш алкохола, докато си в депресия и вие сигурно сами сте се убедили в това.

 

И така ОЧЕВИДНО ВЕЧЕ СТЕ ГОТОВИ да поръчате вашата хранителна добавка…

 

С най-добрата съставка за борба при остра и системна злоупотреба с алкохола и цигарите и с помощта на хилядолетната традиционна китайска медицина, съчетана с модерната технология в производството на хранителни добавки, вие изцяло може да разчитате на мощта на хранителна добавка против алкохолизъм АЛКОГАРД.

 

Не забравяйте и, че билката кудзу корен е многократно тествана и клинично изпитана и е изцяло натурална, безопасна и доказана.

 

А това, което остава само да направите е да поръчате вашата опаковка сега!

 

ПОРЪЧАЙТЕ ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ АЛКОГАРД И СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ПРОБЛЕМА С АЛКОХОЛИЗМА ОЩЕ ДНЕС!

Ако харесвате нашия сайт, подкрепете ни като харесате страницата ни във FACEBOOK, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Хранителната добавка АЛКОГАРД е сертифицирана по всички международни и европейски стандарти. Регистрирана е в Областната дирекция по безопасност на храните, гр. София – Рег. Номер в БАБХ, РИОКОЗ София: 2779/29.10.15г.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!